Skip to main content
Date: 

Nieuw van Heller: cirkelzaagbladen met hardmetalen punten

Dinklage. De nieuwe "Speed Blades" cirkelzaagbladen van Heller combineren robuustheid met precisie, zijn compatibel met de gangbare machines van alle fabrikanten en kunnen voor verschillende houtmaterialen worden gebruikt. Dankzij deze voordelen kan Heller uitstekende oplossingen bieden voor de steeds toenemende eisen en kwaliteitseisen die op de bouwplaats aan cirkelzaagbladen worden gesteld.

De Heller "Speed Blades" zijn uitgerust met hardmetalen tanden, die extreem duurzaam zijn en veilig en snel werken mogelijk maken. De precisieslijping garandeert zuiver zagen in lengte- en dwarsrichting. Bovendien zorgt het sterk geautomatiseerde productieproces voor een zeer hoog kwaliteitsniveau. Daarom voldoen deze cirkelzaagbladen aan de hoge verwachtingen die de professionele gebruiker associeert met kwaliteitsgereedschap "Made in Germany".

Het assortiment omvat typische bouwtoepassingen op het gebied van (accu)cirkelzagen, tafelzagen en afkort- en verstekzagen in de meeste gangbare diametervarianten. Voor tafelzagen biedt het Heller-programma ook speciale bouw-zaagbladen die ook geschikt zijn voor hout met spijker- of betonresten.