Skip to main content

Heller – zeker de juiste keuze

Heller is een van 's werelds belangrijkste en meest gerenommeerde fabrikanten van boren. Technologie en topkwaliteit vormen onze maatstaven voor productontwikkeling, productie en verkoop. Onze klanten vertrouwen op de betrouwbare producten van Heller.

Meer

Productadvies

Snel en eenvoudig het juiste product vinden

Met het Heller productadvies vindt u snel en betrouwbaar de voor u passende oplossing. Op basis van de categorieën boren, zagen, beitelen, snijden, schroeven en slijpen adviseren wij u de juiste Heller producten aan op basis van uw informatie. U kunt kiezen uit een aantal typische toepassingen zodat wij zo realistisch mogelijk kunnen voldoen aan uw specifieke behoeften.


Onze producten

Wij maken producten voor de professionele gebruiker. Alle producten zijn succesvol op de markt omdat ze problemen van gebruikers oplossen. De eisen van de markt veranderen voortdurend en bepalen de richting van onze ontwikkelingen. Een voorbeeldje: onze Trijet SDS-plus hamerboor zet bijvoorbeeld maatstaven op het gebied van levensduur en geschiktheid voor wapening - eisen die tegenwoordig bijzonder belangrijk zijn voor vaklieden. Onze klanten kunnen kiezen uit een hoogwaardig, breed assortiment dat alle belangrijke onderdelen van het boren bestrijkt. Of het nu gaat om speciale oplossingen voor de meest veeleisende gaten zoals in gewapend beton, graniet of glas of om geavanceerde systemen waarmee tot 3 meter diepe gaten kunnen worden geboord. Kwaliteit, productveiligheid en ergonomie vormen de basisprincipes voor een assortiment met oplossingen voor elk gat.

Meer producten weergeven

Om inhoud van externe aanbieders te kunnen laden, moet u eerst uw cookie-instellingen wijzigen. Klik hiervoor op de knop, selecteer "Externe media" en laad de pagina opnieuw.

Om inhoud van externe aanbieders te kunnen laden, moet u eerst uw cookie-instellingen wijzigen. Klik hiervoor op de knop, selecteer "Externe media" en laad de pagina opnieuw.

The Heller Torsion & Impact Bits are now available in three lengths: 25, 50 and 90 mm
Heller Image Video