Skip to main content

Heller Tools GmbH

Carrière

Jobs en carrière

Heller Tools is een wereldwijde onderneming in de gereedschapsindustrie met een open bedrijfscultuur en toegewijde medewerkers. Met ons assortiment aan boorgereedschappen bieden wij innovatieve probleemoplossingen voor de professionele gebruiker op de bouwplaats.


Huidige vacatures

Indien beschikbaar, vindt u hier jobaanbiedingen.

Wij bieden regelmatig de volgende opleidingen aan:

We willen verder uitbreiden en richten ons hierbij op de opleiding van gekwalificeerde junior medewerkers.


Verdere stages en opleidingen:

Wij bieden jaarlijkse stageplaatsen aan voor leerlingen van het middelbaar economisch beroepsonderwijs: de stage wordt drie dagen per week in overleg met de school uitgevoerd. Bij deze stage doorloop je alle commerciële afdelingen en leer je de taken in de praktijk kennen.

Indien nodig bieden wij de studenten de gelegenheid om een stage in een vakgebied van ons bedrijf te volgen. De duur van de stage moet minstens 6 weken zijn.

In samenwerking met de Privaten Hochschule für Wirtschaft und Technik Vechta / Diepholz / Oldenburg (PHWT) bieden wij geselecteerde tweeledige studieplaatsen aan. "Tweeledig studeren" bij de PHWT betekent dat de studenten zowel een hbo-studie als een opleiding bij Heller Tools voltooien. De beroepsopleiding vormt een integraal onderdeel van het studieconcept.

Wij bieden tweeledige studieplaatsen voor de volgende vakrichtingen aan:

Industrial Engineering
Machinebouw
Business Administration

Heller organiseert ieder jaar een "toekomstdag" – ook wel Girl´s Day genoemd. Deze dag is zo populair dat de kinderen van onze medewerkers hun vrienden en vriendinnen meenemen.

We kijken uit naar uw sollicitatie via personal@hellertools.com.