Skip to main content

Heller Tools GmbH

Carrière

Jobs en carrière

Heller Tools is een wereldwijde onderneming in de gereedschapsindustrie met een open bedrijfscultuur en toegewijde medewerkers. Met ons assortiment aan boorgereedschappen bieden wij innovatieve probleemoplossingen voor de professionele gebruiker op de bouwplaats.


Huidige vacatures

Indien beschikbaar, vindt u hier jobaanbiedingen.

Wij bieden regelmatig de volgende opleidingen aan:

We willen verder uitbreiden en richten ons hierbij op de opleiding van gekwalificeerde junior medewerkers.

Bij Heller leer je alle commerciële afdelingen en hun taken in de praktijk kennen en ondersteunen. Het zwaartepunt van de opleiding is het aanbieden van commerciële kennis, met name op het gebied van verkoop, marketing, materiaalbeheer en financiën en boekhouding.

Voorwaarde voor de opleiding is een bovengemiddeld diploma van een middelbare opleiding of een diploma van de hogere handelsschool.

De trainingsperiode is 3 jaar. Een kortere opleiding is mogelijk na succesvolle voltooiing van de hogere handelsschool of business school.

Je gaat je voornamelijk bezighouden met de ontwikkeling van informatie- en telecommunicatieoplossingen, rekening houdend met commerciële eisen. Onze IT-systeembouwers zijn thuis in alle afdelingen van het bedrijf en verrichten diensten of zijn voor de collega's als IT-contactpersonen beschikbaar.

We verwachten een bovengemiddelde afsluiting van een middelbare opleiding of een overeenkomstig eindexamencertificaat, evenals reeds verworven praktische kennis van de informatie- en telecommunicatietechnologie.

De trainingsperiode is 3 jaar.

Als onderdeel van je opleiding raak je bekend met de processen voor het controleren en optimaliseren van de machineprocedures van ons bedrijf.
Als monteur bouw je gereedschapsmachines, waarborg je de betrouwbaarheid van machines en installaties en verricht je er onderhoud aan.
Goede schoolprestaties (middelbare opleiding) en een groot technisch inzicht zijn vereist.
De industriemonteurs worden bij ons opgeleid op het gebied van onderhoud.
De trainingsperiode is 3,5 jaar.

Je bereidt werkprocessen voor, controleert de machinefuncties op teststations en zet onze gereedschapsmachines in werking.
Je controleert het productieproces en controleert en bewaakt de materiaalstroom. Daarnaast inspecteer en onderhoud je gereedschapsmachines met regelmatige tussenpozen om de operationele beschikbaarheid ervan te waarborgen.
Voorwaarde voor de opleiding is een goed diploma van het basisonderwijs. Technisch inzicht is een vereiste.
De machine- en installatie-operator wordt in onze productie opgeleid.
De trainingsperiode is 2 jaar.


Verdere stages en opleidingen:

Wij bieden jaarlijkse stageplaatsen aan voor leerlingen van het middelbaar economisch beroepsonderwijs: de stage wordt drie dagen per week in overleg met de school uitgevoerd. Bij deze stage doorloop je alle commerciële afdelingen en leer je de taken in de praktijk kennen.

Indien nodig bieden wij de studenten de gelegenheid om een stage in een vakgebied van ons bedrijf te volgen. De duur van de stage moet minstens 6 weken zijn.

In samenwerking met de Privaten Hochschule für Wirtschaft und Technik Vechta / Diepholz / Oldenburg (PHWT) bieden wij geselecteerde tweeledige studieplaatsen aan. "Tweeledig studeren" bij de PHWT betekent dat de studenten zowel een hbo-studie als een opleiding bij Heller Tools voltooien. De beroepsopleiding vormt een integraal onderdeel van het studieconcept.

Wij bieden tweeledige studieplaatsen voor de volgende vakrichtingen aan:

Industrial Engineering
Machinebouw
Business Administration

Heller organiseert ieder jaar een "toekomstdag" – ook wel Girl´s Day genoemd. Deze dag is zo populair dat de kinderen van onze medewerkers hun vrienden en vriendinnen meenemen.

We kijken uit naar uw sollicitatie via personal@hellertools.com.