Skip to main content

Impressum

Information provided according to Sec. 5 German Telemedia Act (TMG):

Heller Tools GmbH
Steinfelder Straße 11
49413 Dinklage
Germany

Represented by:

Mr. Henning Warrink

Contact:

Telephone: +49(0)4443-9621-0
Telefax: +49(0)4443-9621-10
Email: info@hellertools.com

Register entry:

Registering court: Oldenburg 
Registration number: HRB 110129

GLN No. 40 101 59

VAT:

VAT Id number according to Sec. 27 a German Value Added Tax Act:
DE 811 220 031

Responsible for contents acc. to Sec. 18, para. 2 German State Media Treaty (MStV):

Kay Jungblut
Steinfelder Straße 11
49413 Dinklage

Dispute resolution

The European Commission provides a platform for online dispute resolution (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Please find our email in the imprint.

We do not take part in online dispute resolutions at consumer arbitration boards.

1. Beperking van de aansprakelijkheid
De inhoud van de website is met de grootste zorg en naar eer en geweten gecreëerd. Desondanks aanvaardt Heller Tools GmbH geen aansprakelijkheid voor de actualiteit, volledigheid en juistheid van de geleverde pagina's en inhoud.
Als dienstaanbieder is Heller Tools GmbH conform § 7 deel 1 TMG verantwoordelijk voor eigen inhouden en de gegevens informatie op deze pagina's conform de algemene wetgeving. Conform§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstaanbieder echter niet verplicht verzonden of opgeslagen informatie van derden te bewaken of onderzoek te verrichten naar omstandigheden die op onwettige activiteiten wijzen.
Verplichtingen tot verwijdering of blokkering van het gebruik van informatie conform de algemene wetgeving blijven hierdoor onaangetast. Een dienaangaande aansprakelijkheid is echter pas vanaf het moment van de kennis van een concrete rechtsschennis mogelijk. Bij bekend worden van desbetreffende rechtsschennissen zullen wij deze inhouden onmiddellijk verwijderen.

2. Externe links​​​​​​​
Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden; wij hebben geen inhouden op de inhoud van deze websites. Daarom zijn we ook niet aansprakelijk voor deze externe inhouden. Voor de inhoud van de gekoppelde pagina's is altijd de betreffende aanbieder of exploitant van de pagina's verantwoordelijk. De gekoppelde pagina's worden op het moment van koppeling gecontroleerd op mogelijke rechtsschennissen. Onwettige inhouden waren op het moment van koppeling niet zichtbaar. Een permanente inhoudelijke controle van de gekoppelde pagina's is echter zonder concrete aanwijzingen voor een rechtsschennis niet redelijk. Uitsluitend de betreffende aanbieder van de pagina is aansprakelijk voor illegale, onjuiste of onvolledige inhoud en met name voor schade die voortvloeit uit het gebruik of niet-gebruik van informatie van derden. Bij bekend worden van rechtsschennissen zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

3. Copyright/auteursrecht en aanverwante rechten​​​​​​​
​​​​​​​De door Heller Tools GmbH gemaakte inhouden en werken op deze pagina's vallen onder het Duitse auteursrecht. Voor elke vermenigvuldiging, bewerking, verspreiding en elke vorm van toepassing buiten de grenzen van het auteursrecht is schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker vereist. Downloads en kopieën van deze pagina zijn alleen bestemd voor privaat, niet-commercieel gebruik.