Skip to main content

Voor handelaren

Voor een sterk partnerschap

Aanmelden

Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in om u aan te melden voor het dealer/handelaar-gedeelte. Na aanmelding beschikt u over een aanvullend serviceaanbod. Als u al een bestaande klant bent maar u nog geen toegangsgegevens hebt, kunt u zich inschrijven via het onderstaande formulier.

Aanmelden

Bent u uw wachtwoord vergeten? Hier kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen.

Registratie

Registratieformulier

Ik heb kennis genomen van de gegevensbeschermingsverklaring. Ik geef toestemming dat mijn persoons- en andere gegevens  elektronisch opgevraagd en opgeslagen worden, zodat ik toegang tot de sectie voor vakdealers van Heller en de aldaar aangeboden inhoud krijg.

Aanwijzing: U kunt uw toestemming te allen tijde toekomstig per email aan info@hellertools.com herroepen.

*Verplicht veld

With the Team Of Partners (TOP) program, we offer our specialist trade partners a comprehensive service package.

Meer

Vind het juiste product snel en eenvoudig. Met de Heller productadvies vindt u snel en betrouwbaar de juiste oplossing voor uw toepassing.

Naar productadvies

Wilt u meer te weten te komen over Heller en de productoplossingen op het gebied van boren, beitelen, zagen, snijden, slijpen en schroeven? We hebben de geschikte documenten die u een uitgebreid overzicht geven.

Naar de documenten

Hebt u interesse in het opnemen van het merk Heller in uw assortiment en partner worden van één van de bekendste fabrikanten van boren voor de professionele gebruiker? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact