Skip to main content

Team Of Partners

Het Top-programma

Terug

Als TOP-partner profiteren

Als premium partner van de handel biedt Heller haar klanten veel meer dan alleen hoogwaardige producten. Daarom hebben we voor u het programma TOP Team of Partners gelanceerd. Wij nodigen onze handelspartners uit om ons aan te sluiten bij het Team of Partners. Dit geeft hen toegang tot een uitgebreid servicepakket op maat van hun behoeften en ontworpen om het succes van hun bedrijf te vergroten. Bent u ook geïnteresseerd in het werken met Heller? Neem dan contact met ons op.

Ons aanbod voor u:

Top-Sales Support

De Heller-presentatie systemen - een professionele presentatie!

Samen creëren we het optimale plan-o-gram voor u. De Heller-presentatie systemen worden gekenmerkt door een opvallend topbord met verlichting en selecteerbare motieven plus 3D-elementen om de producten naar voren te halen. De kleurcodering van de categorieën zorgt voor een duidelijke presentatie van uw producten en het Heller-booradvies helpt om snel de juiste boor te vinden. U krijgt voorgemonteerde modulesystemen en een gratis prijsindicatiesysteem van Heller (in de meeste landen).Heller verkoopdocumentatie

De Heller brochures: gedetailleerde productbeschrijvingen in combinatie met duidelijke foto's.

Top-Sales Services

De individuele oplossingen van Heller - ontwikkel samen met ons uw optimale verkoopstrategieën.

Heller helpt u bij de verkoop van de producten. Veelzijdige, op uw behoeften afgestemde POS-oplossingen zorgen voor een optimale productpresentatie en garanderen dat uw klanten snel de juiste producten vinden. Deze en vele andere ondersteunende maatregelen staan voor u als Heller TOP Partner ter beschikking.


Top-Sales Informatie

Advies over boren

Deskundige specialisten adviseren u individueel bij alle vragen over boren. Regelmatige bezoeken ter plaatse en telefonische bereikbaarheid vormen de basis van persoonlijke begeleiding.

Onze gedetailleerde productcatalogus, inclusief tips en trucs voor beter boren, biedt u een verdere bron van informatie over het merk Heller en het productportfolio in de segmenten boren, beitels, snijden, zagen, slijpen en schroeven.Top-Digital Sales Support

"digitale voorverkoop"

Heller biedt u en uw klanten uitgebreide informatie over de producten en wetenswaardigheden op de website. Zo is er een "digitale voorverkoop" van onze producten en ook uw klanten kunnen op elk moment de vereiste informatie in detail oproepen. En dankzij het "responsive design" kan de inhoud van de website te allen tijde ook op mobiele apparaten worden bekeken - zowel onderweg als op de bouwplaats.

Profiteer bovendien van onze informatieve productvideo´s met waardevolle gebruikstips op Heller-TV.

De Heller productadviseur is een speciale service waarmee we voor allerlei toepassingen de juiste producten voor u en de eindgebruiker voorstellen.Top-producten


Heller gebruikt de meest hoogwaardige materialen en produceert met de modernste computergestuurde machines met uiterst gemotiveerde medewerkers, die vaak meer dan 30 jaar ervaring hebben, op basis van de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Onze producten zijn veilig en gecertifceerd met het PGM-certificaat. Heller is gecertificeerd met ISO 9001:2015 en ISO 50001:2011 en behoort tot de modernste en meest efficiënte boorproducenten te wereld.

Dankzij het vooraanstaande kwaliteitsbeheer wordt hiermee een uitmuntende veiligheid en zekerheid voor de handel en de eindgebruikers gegarandeerd.


Top-Sales logistiek

 

Heller vindt persoonlijke service zeer belangrijk! Uw Heller-verkoopmedewerker is beschikbaar voor u, tevens via diverse andere kanalen.

Onze toonaangevende logistieke systeem biedt alle partners de volgende elementen gratis aan: